Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Αναδημοσίευση


Η Ένωση των Δικαίων καταδικάζει τις τρομοκρατικές πολύνεκρες επιθέσεις που δέχθηκε ο γαλλικός λαός από τους τζιχαντιστές που είναι δημιούργημα των ΗΠΑ και της ΕΕ και χρησιμοποιήθηκαν από αυτούς για την υλοποίηση των γεωπολιτικών τους σχεδίων σε Μ. Ανατολή και Αφρική.
H παρόμοια επίθεση που έγινε στους δίδυμους πύργους των ΗΠΑ στις 11/09/2001 είδαμε που οδήγησε. Με πρόσχημα αυτή την επίθεση οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ εξαπέλυσαν μια βρώμικη επίθεση με οδυνηρά αποτελέσματα για τους λαούς. Πόλεμοι, διάλυση κρατών, καταλήστευση πλουτοπαραγωγικών πηγών, περιορισμός ατομικών ελευθεριών και τρομοκράτηση χωρών και λαϊκών κινημάτων που αντιστέκονται στα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών που τους οδηγούν στην ανεργία και στη φτώχεια.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι λαοί θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα νέο γύρο πολεμικών επεμβάσεων, για νέα μέτρα καταστολής εναντίον τους με πρόσχημα την ελευθερία και τη δημοκρατία, μέτρα τα οποία θα διαιωνίσουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που τους εξαθλιώνουν.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.
ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΕ - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΔΝΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.